Shadow Warrior 2 dostává bezplatné DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow Warrior 2 dostává bezplatné DLC

Shadow Warrior 2 dostává bezplatné DLC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 3. 2017 09:06
Reklama

Tvůrčí tým Flying Wild Hog tiskovou zprávou světu ohlašuje, že se akce Shadow Warrior 2 dočkala nového a zcela bezplatného DLC. To do hry přináší nové mise, zbraně i další příležitosti pozabíjet pestrobarevnou hrstku zákeřných démonů.

Vývojáři tím naplňují slib o dalších bezplatných balíčcích a navazují na předchozí Way of the Wang, o kterém jsme psali začátkem prosince. Nyní se každopádně můžete těšit na čtrnáct nových misí, na dvojici čerstvých zbraní i na čtveřici nových perků. Názvy vybraných misí přitom podtrhují nadsázku pro tento titul tolik typickou – Plague of the Bunny Lords, 50 Shades of Shade a Danger Zone on Mt. Akuma.

Současně s vydáním přídavku tvůrci vydali i nový a obsah představující trailer a počítat můžete i s aktuální slevovou akcí, díky níž si hru na Steamu můžete pořídit za necelých 800 korun. A jak je ze samotné ukázky vidno, tak na míře akce i násilí se nic nemění a Shadow Warrior 2 je stále stejně brutální i odlehčenou akcí jako kdykoli dříve. Nakolik je to dobře, to je již na vás a vašich osobních preferencích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama