Nvidia pomáhala s PC verzí Andromedy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nvidia pomáhala s PC verzí Andromedy

Nvidia pomáhala s PC verzí Andromedy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 3. 2017 15:49 15
Reklama

Mass Effect Andromeda je již mezi prvními fanoušky a předplatiteli služby EA Access k mání a díky tomu můžete na síti spatřit i první reakce. U těch to však před plnohodnotným vydáním ještě nekončí a nově se díky spolupráci týmu Bioware a společnosti Nvidia můžete podívat na specifika a přednosti PC verze hry.

Přiložené video nejprve odhaluje samotné ambice týmu Bioware i zákonitosti tvorby hry, jež na rozdíl od prvotní trilogie přinese ucelené vyprávění vměstnané do jediné hry. Za další se dozvídáme, že galaxie Andromedy je nejen obrovské, ale především také patřičně krásné místo.

A zde v přiložených záběrech přichází ke slovu Nvidia, slova o její podpoře při vývoji a optimalizaci enginu Frostbite a o implementaci nativní podpory 4K rozlišení i technologie HDR. Obě tyto technologie přitom zmíněné video dokáže předvést přímo v praxi, je však zapotřebí vlastnit panel (a internetový prohlížeč) odpovídajících kvalit i specifikací.

Nvidia Ansel vám umožní vytvářet a upravovat snímky ze hry, jež půjdou následně sdílet i ve 3D.

Zde tvůrci z Bioware nadále slibují na PC dosud netušený zážitek a něco, od čeho po ochutnávce nebudou chtít hráči vůbec utéci. Stejně tak se budou moci hráči pochlubit i svým kamarádům, a to za pomocí unikátní technologie určené pro vytváření vlastních obrázků – Nvidia Ansel. O té jsme přitom již psali v souvislosti s PC verziGhost Recon Wildlands a se stejnou premisou láká Nvidia do hry i tentokrát. Ansel vám tedy umožní vytvářet a upravovat snímky ze hry, jež půjdou následně sdílet i ve 3D. Bližší informace i náhled vám už ale zprostředkuje přiložená ukázka, jež ve finále poslouží i jako poděkování neutuchající podpoře PC komunity. Ta se přitom, jen tak mimochodem, dočkala prvního dílu hry až s několikaměsíčním zpožděním oproti Xboxu 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama