UPDATE: První záběry ze Sonic Forces
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: První záběry ze Sonic Forces

UPDATE: První záběry ze Sonic Forces

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 3. 2017 15:25 1
Reklama

Ježek Sonic oslavil v loňském roce 25. narozeniny a při té příležitosti došlo na Comic-Conu v San Diegu k oznámení dvojice nových her. Tou první je Sonic Mania, titul, který napodobuje tradiční hratelnost z konzole Sega Genesis, druhý titul jsme až dosud znali pod pracovním názvem Project Sonic 2017. Nyní se o obou hrách dovídáme nové informace.

AKTUALIZACE

Oficiální záběry ze Sonic Forces jsou na světě, naleznete je pod tímto článkem.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Vydavatelská a vývojářská společnost Sega totiž uspořádala panelovou diskuzi na festivalu South by Southwest, na níž oznámila několik novinek. Co se týče menšího titulu Sonic Mania, byla zpráva stručná a nepříliš radostná. Datum vydání se posouvá z jara na letošní léto. Žádné bližší informace včetně konkrétního data vydání jsme se bohužel nedozvěděli, Sega ale láká na nové nepřátele, sběratelskou edici, bonusy pro ty, kteří si hru předobjednají a také návrat Flying Battery Zone. Na Sonic Manii pracují vývojáři z týmu PagodaWest Games.

Větší pozornosti se těšil Project Sonic 2017. Především se hra dočkala oficiálního názvu, napříště o ní budete slýchat jako o Sonic Forces. Titul běží na zbrusu nové technologii jménem The Hedgehog Engine 2 a vyjít by měl ve druhé polovině letošního roku. Sega na akci předvedla i záběry ze samotného hraní, které se některému z fanoušků podařilo zachytit na nepříliš kvalitní záznam, z něhož si ale můžete udělat alespoň nějaký obrázek o tom, jak se nová hra bude hrát.

Záběry ukazují extrémně rychlou hratelnost z pohledu třetí osoby, údajně se můžeme těšit na různé možnosti průchodu jednotlivými úrovněmi a hned dva odlišné herní styly. Trailer by se měl během dnešního dne zpřístupnit oficiálně všem, pokud se tedy nespokojíte s off-screen záběry, můžete si počkat. Sonic Mania i Sonic Forces vyjdou na PC, PS4, Xbox One a také na Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama