Mysteriózní adventura Kona právě vychází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mysteriózní adventura Kona právě vychází

Mysteriózní adventura Kona právě vychází

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 3. 2017 14:52 4
Reklama

Počínaje dnešním dnem se můžete pouštět do první epizody tajemného a ve své podstatě také patřičně mrazivého dobrodružství jménem Kona. V tom se ujímáte role soukromého detektiva Carla Fauberta, který se vydává do odlehlé krajiny prozkoumat již samotným zadáním podivný úkol o vandalství páchaném na pozemcích zámožného továrníka.

Minulá ukázka představila Fauberta, který do krajiny vyráží na podzim, díky drobné autonehodě a následné nečekané sněhové bouři však dorazí ve zcela jiném ročním období. Pak již následuje rychlý sled událostí vedoucí k údajně zajímavému rozuzlení. Cesta k němu by však rozhodně neměla být jakkoli přímočarou a tato mysteriózní first person adventura slibuje přinést napínavé vyprávění plné odhalování nečekaných tajemství.

U příležitosti vydání první z celkově čtyř plánovaných kapitol příběhu pak tvůrci dle tradic vypouští i klasický launch trailer. Ten avizuje, že Kona nebude tradičním zástupcem takzvaného simulátoru chození, ale něčím více a něčím patřičně dramatickým. A své o tom již nyní vypovídají i velmi pozitivní hodnocení na Steamu, o jejichž věrohodnosti se můžete za necelých 600 korun přesvědčit i na vlastní kůži.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama