V Deer God si zahrajete za jelena i na PS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Deer God si zahrajete za jelena i na PS

V Deer God si zahrajete za jelena i na PS

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 3. 2017 13:42
Reklama

Na Steamu a na mobilních platformách jste měli možnost se setkat se zajímavou a dokonce prý i vlastní přesvědčení testující plošinovkou, jež na dnešní zařízení přináší dnes tolik moderní retro a pixel artem říznutý grafický kabátek. A nově se dozvídáme i to, že tato plošinovka s jelenem v hlavní roli dorazí nově také na Vitu a na PlayStation 4.

Poprvé o sobě autoři z týmu Crescent Moon Games dali vědět v rámci Kickstarterové kampaně, v níž také dokázali uspět a cesta na trh tehdy byla volná. Hru jste díky tomu mohli na Steamu spatřit již počátkem roku 2015, tvůrci však zjevně doufají v pokračující momentum pozornosti a hru 25. dubna vydají i na handheld a hlavní konzoli z produkce Sony. Tentokrát však žezlo vývoje přebírá tým Blowfish, který již má s vývojem pro platformy od Sony své zkušenosti.

Noví tvůrci při té příležitosti vypouštějí do světa trailer lákající na specifika konzolové verze a na výtvarný směr, který mnohým hráčům v minulosti mohl uniknout. Kromě samotné atraktivní grafické stránky hry se mohou hráči těšit mimo jiné i na různorodé úkoly, na souboje s přerostlými bossy, tajemnou dějovou linku, variabilní prostředí i na hledání sebe sama v krajině, kterou tvůrci vymodelovali dle svých vlastních vzpomínek na dětství. Základní motivy hry přitom ale tak úplně jednoduché či snad dětské určitě nejsou.

Na to konto tvůrci slibují otázky týkající se reinkarnace, života samotného a chtějí se tím zkrátka dotknout i otázek filozofických, a to takže ve světě, který za další slibuje rezonovat barvitými charaktery i zasazením samotným. Ostatně zda je něco takového možné, o tom se můžete přesvědčit již nyní, a to například na Steamu, Xbox One i na mobilních zařízeních (hra je aktuálně dostupná i na iOS a na Androidu).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama