Trailer Ghost Warrior láká na bohatý příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer Ghost Warrior láká na bohatý příběh

Trailer Ghost Warrior láká na bohatý příběh

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 3. 2017 10:44
Reklama

O Sniper: Ghost Warrior 3 toho díky uplynulé betaverzi (naše dojmy čtěte zde) a mnoha vstupům PR oddělení týmu CI Games víme již relativně mnoho, příběhové pozadí však stále zůstávalo relativně upozaděné. Datum vydání se však blíží a abychom ani po stránce vyprávění nebyli zcela nepřipravení, tak si pro nás vývojáři připravili trailer věnovaný právě příběhu hry.

Základní premisu ale již přesto známe – hlavního hrdinu do Gruzie zavedla nejen služba pro speciální jednotky, ale především také honba za únosci jeho bratra. A jak je z traileru vidno, hlavní hrdina jménem Jonathan "Jon" North si únos mladšího sourozence klade za vinu, a i díky tomu chce uspět a únosce řádně vytrestat. Jednoduché to však nebude a zjevně nebude ani nouze o příběhové zvraty.

Video se skládá ze záběrů ze hry, z příběhových předělů vytvořených v jejím enginu a láká mimo jiné i k pohledům do minulosti, kdy byli oba bratři ještě vojenskou službou takřka nepolíbení a plni ideálů. Jenže něco se v Gruzii zvrtlo a na řadu tedy musí přijít olovo, spousta moderních technologií a v neposlední řadě také plížení. Hra na konzole a na PC vychází 25. dubna a předobjednávat si ji můžete například na Xzone, kde budou k mání i speciální sběratelské edice hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama