Datum vydání a video ze Sudden Strike 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Datum vydání a video ze Sudden Strike 4

Datum vydání a video ze Sudden Strike 4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 3. 2017 14:58
Reklama

Loni oznámený Sudden Strike 4 se představuje v novém videu z produkce GameSpotu. Skoro třináctiminutový gameplay zachycuje boje na ruské frontě.

Video je zcela očividně pořízeno z PS4 verze, což nám umožňuje udělat si trochu představu o tom, jak se asi bude hra ovládat na konzoli, kde rozhodně není tak docela doma. Kromě PS4 samozřejmě míří hra také na Windows, Mac a Linux. Na Xbox One se kupodivu nechystá, i když by se logicky nabízelo, že konverze z PC tu bude ještě snazší.

Na titulu pracuje studio Kite Games a vydá jej německá firma Kalypso Media. Taktická real-time strategie zasazená do kulis druhé světové války je v pořadí už pátým příspěvkem do této série. Po regulérním třetím dílu totiž následoval The Last Stand z roku 2010.

Singl má nabídnout tři kampaně a přes 20 misí. Počítá se s podporou modifikací a ve hře se objeví slavní vojevůdci s unikátními schopnostmi jako Montgomery nebo Patton. Vývojáři slibují, že i s odstupem několika let bude novinka věrná kořenům originálu.

Jinak se ale můžeme těšit na větší bojiště, více jednotek, lepší grafiku nebo nové scénáře. Povedete britské, americké, sovětské i německé jednotky. Celkem jich bude k dispozici více než 100 druhů.

Sudden Strike 4 měl být vydání v prvním čtvrtletí letošního roku. Nyní se na Amazonu objevila informace, že se tak (minimálně v USA) stane přesně 27. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama