Na konzolích začíná uzavřená beta Paladins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na konzolích začíná uzavřená beta Paladins

Na konzolích začíná uzavřená beta Paladins

David Plecháček

David Plecháček

15. 3. 2017 11:20 2
Reklama

Paladins je překvapivě úspěšnou hrou. Na Steamu jsou sice dlouhodobě nejhranější hry, které nevyšly ani letos, ani loni, ale nejlepší hrou z roku 2016 podle průměrného počtu hráčů za hodinu bylo právě Paladins. Pro někoho možná překvapivě. Proto po úspěšném launchi na PC hra logicky míří i na konzole, aby zabojovala o vaši přízeň i tam. Teď vstupuje do uzavřené bety.

V pondělí jsme se zabývali vyjádřením Cliffa Bleszinského, který se bránil nařčení, že jeho hra kopíruje Overwatch. A dnes píšeme o hře, která se v tomto ohledu skloňuje mnohem víc. Paladins: Champions of the Realm od studia Hi-Rez je totiž také týmovou střílečkou, která se zmiňované hře od Blizzardu podobá i grafickým zpracováním.

Do její uzavřené betaverze se můžete dostat i vy, a to dvojím způsobem. Můžete si zakoupit Founder’s Pack v hodnotě čtyř set korun, což vám kromě přístupu do bety zaručí doživotní přístup ke všem hrdinům (do konce roku jich má vyjít až 15). Pokud se vám vzhledem k free-to-play modelu při vydání investovat nechce, můžete zkusit své štěstí a přihlásit se zde na PS4 nebo zde na Xboxu One.

Anebo se můžete těšit na otevřenou betaverzi, která už bude stejně jako samotná hra zdarma. Kdy vyjde v plné verzi, prozatím není zřejmé. Níže se můžete podívat na trailer a na to, jak Paladins: Champions of the Realm vlastně vypadá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama