Vylepšený Full Throttle vyjde už v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vylepšený Full Throttle vyjde už v dubnu

Vylepšený Full Throttle vyjde už v dubnu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 3. 2017 08:22
Reklama

Studio Double Fine Productions oznámilo, že adventura Full Throttle Remastered původně od LucasArts vyjde ve své vylepšené verzi 18. dubna. Remaster míří na PC, PS4 a handheld PlayStation Vita.

Klasiku z roku 1995 si lze už v tuto chvíli předobjednat na GOGu ve verzi pro Windows, Mac a Linux s dvacetiprocentní slevou. Zaplatíte tedy za ni jen 12 eur. V akci má být hra i v PlayStation Storu, zde ale zřejmě na slevu dosáhnou jen předplatitelé služby PlayStation Plus. Na GOGu pak momentálně najdete ve slevě i další tituly od Double Fine.

Remaster byl oznámen v prosinci 2015. Schafer fanoušky ujistil, že samozřejmostí je originální dabing, který byl vytažen z původních nahrávek. Podotkl také, že v době vydání byla hra kritizovaná za to, že šla dokončit za relativně krátkou dobu, přibližně šest až osm hodin. Což bylo výrazně méně ve srovnání s ostatními hrami od LucasArts, které mohly vydržet až 40 hodin.

Při práci na remasteru si ale uvědomil, že očekávání hráčů se za uplynulých dvacet let změnila a délka hry dnes bude mnohem více odpovídat aktuálním trendům. Odvolal přitom se na další malé velké hry jako Inside, které mají špičkovou podobu i kvalitu. Ale přitom neohromí délkou.

Jak už jsme psali dříve, tradiční adventuru od studia LucasArts má na svědomí Tim Schafer, jehož studio Double Fine Productions si vzalo rovněž do parády aktuální remaster. Stejně jako Day of the Tentacle Remastered a Grim Fandango Remastered od stejných autorů se i Full Throttle bude moci pochlubit vylepšenou grafikou, zvukem nebo ovládáním.

Pamětníkům navrch jistě udělá radost komentář vývojářů. Mezi původní a modernizovanou podobou půjde během hraní libovolně přepínat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama