Strážci Galaxie se opět připomínají
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Strážci Galaxie se opět připomínají

Strážci Galaxie se opět připomínají

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 3. 2017 13:20 3
Reklama

Pětidílná epizodická série Guardians of the Galaxy od Telltale Games se po několikaměsíčním mlčení začíná pomalu vybarvovat. Po první várce screenshotů jsme se dočkali i pěkných artworků a navíc několika podrobností, které vyplynuly z přednášky na víkendové akci PAX East v Bostonu.

Podle úniku z GameStopu by první epizoda mohla vyjít 25. dubna a celá sezóna by měla stát 30 dolarů. Vývojáři z Telltale měli na PAXu vlastní diskuzní panel, kde se k nim připojil Bill Rosemann z Marvelu. Autoři znovu zdůraznili, že příběh hry bude nezávislý na druhém filmu režiséra Jamese Gunna, který přijde do kin letos v květnu.

Tým naopak láká na to, že titul bude prošpikovaný easter eggy, které mohou odkazovat ke komiksům, animovanému televiznímu seriálu, ale i zmíněné hollywoodské adaptaci. Kromě samotných Strážců by se měla ve hře objevit také nějaká další známá hrdinka z marvelovského vesmíru, ale vývojáři ani nenaznačili, o koho jde. Zdá se, že se můžeme těšit na nějaký lákavý crossover.

Každá epizoda se má zaměřit na jinou z postav a očekáváme pestré možnosti v dialozích, když se slova ujme Groot… Tým také potvrdil, že se můžeme těšit na známé i obskurní dobové hudební pecky, ale zatím nejmenoval žádný z hitů, které ozdobí soundtrack.

Minulý týden jsme měli možnost prohlédnout si nové obrázky a také se konečně seznámit s hlasovým obsazením. O dabing se postarají jiní herci než ve filmových adaptacích, s nimiž nemá herní série přímou souvislost. Má jít vlastní cestou. Geneticky vylepšený mýval Rocket bude například mluvit hlasem Nolana Northa.

Tento týden vystoupí vývojáři pro změnu na akci SXSW v texaském Austinu. Tady budou mít návštěvníci dokonce možnost se prostřednictvím funkce Crowd Play, která debutovala v Batmanovi, zapojit s pomocí svých mobilů do hraní rané verze první epizody.

Série Guardians of the Galaxy: The Telltale Series vzniká přímo pod dohledem Marvelu a objevit se má kromě PC, PS4 a Xboxu One klasicky také na iOS a Androidu. Na další hře podle Strážců Galaxie pracuje pak studio Eidos Montreal pro Square Enix.

Více informací o hře si můžete přečíst v našich starších novinkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama