Nové záběry a detaily o přídavcích pro FF XV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry a detaily o přídavcích pro FF XV

Nové záběry a detaily o přídavcích pro FF XV

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 3. 2017 10:22
Reklama

Final Fantasy XV se po letitém čekání konečně loni v listopadu probojovala na naše obrazovky, a i přes velké odklady, které mohly řadě fanoušků vzít naději na to, že se nakonec dílo podaří, jde o velmi povedený titul, který se navíc skvěle hodí i pro ty, kteří se sérií dosud neměli žádnou zkušenost. Hra se v blízké budoucnosti dočká prvního velkého rozšíření a my jsme se nyní dozvěděli několik nových detailů.

Na konferenci PAX East se v panelové diskuzi o hře rozpovídali producent Harujoši Sawatari a global brand manažer Rajo Micuno. Sawatari zmínil, že DLC jsou formou určitého oplacení přízně fanoušků a mají poskytnout obsah, který bude komunita dále hrát a užívat si. Společnost Square Enix také předpokládá, že dodatečný obsah, spojený s dalšími dvěma postavami, tedy Episode Ignis a Episode Prompto, bude svým rozsahem shodný jako aktuálně očekáváné DLC Episode Gladiolus.

Pro fanoušky měl pak Sawatari malou perličku – na konci epizody, která se věnuju Gladiovi, bude překvapení, odkazující na budoucí přídavek, točící se kolem Prompta. Episode Gladiolus vychází již 28. března, Episode Prompto zatím bohužel nemá přesné datum vydání, objevit by se ale měla v průběhu června.

O víkendu jsme se také dočkali dvou nových videí. Tím prvním je trailer na episodu Gladiolus, v němž můžete sledovat nejen útržky příběhových animací, ale hlavně razanci, s jakou si svalnatý drsňák počíná v boji. Pokud by vám necelé dvě minuty dlouhé video nestačilo, můžete se podívat na čtvrt hodinku ze samotného hraní. Dejte si ale pozor na spoilery. A jestli jste fanoušky herní hudby, možná vás potěší zpráva, že na soundtracku pro Episode Gladiolus se podílí Kejči Okabe, který v nedávné minulosti opatřil doslova magickým soundtrackem aktuální pecku od PlatinumGames s názvem Nier: Automata.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama