V Rain World hrajete za slimáka i kočku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Rain World hrajete za slimáka i kočku

V Rain World hrajete za slimáka i kočku

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 3. 2017 10:26 2
Reklama

Pravděpodobně první věc, která vás na dnes představovaném titulu Rain World může zaujmout, je její grafická stránka. Hned poté může následovat celkový dojem z atmosféry hry a již to samo o sobě jistě může stačit k dostatečnému upoutání pozornosti. A právě tu si dnes představovaná indie plošinovka vyvíjená pod taktovkou vydavatele Adult Swim Games jistě zaslouží.

Rain World je zasazen do ponurého světa budoucnosti, ve kterém se to hemží roztodivnými charaktery a kde evoluce nabrala tak docela jiný směr. Své o tom může vyprávět i hlavní hrdina – Slugcat, který svojí mrštností, tvarem, pitvořivostí i samotným jménem ze všeho nejvíce připomíná křížence kočky a slimáka. A tento drobný charakter bude muset zarputile bojovat o své místo na slunci, kde i tak nevinná věc, za jakou my považujeme déšť, dokáže zabíjet.

Přiložený trailer nadále odhaluje postavičku jménem Slugcat jako někoho, kdo je nejen obětí a lovnou zvěří, ale zároveň i predátorem v ekosystému, který má s tím naším pramálo společného. I přesto se v něm ale cosi podvědomého nacházet přeci jen může – slizký i hbitý hlavní hrdina zároveň se pohybuje ruinami dávno zašlé civilizace a celkově krajina hry náš svět přeci jen něčím vzdáleně připomíná.

Ovšem na kochání čas nezbývá – 1600 místností a 12 odlišných regionů poskytne zejména nebezpečí a stealthový přístup bude muset hrát prim. A to již před koncem března na PC i na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama