Sledujte launch trailer Mass Effectu v češtině
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer Mass Effectu v češtině

Sledujte launch trailer Mass Effectu v češtině

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 3. 2017 15:19 36
Reklama

Mass Effect: Andromeda od BioWare a EA vychází už 21. března v Severní Americe a o dva dny později pak v Evropě. Ve službě EA/Origin Access bude dokonce k dispozici už od 16. března. A tak není divu, že informační masáž a reklamní smršť došla vrcholu. Neuplyne v podstatě den, aby se neobjevilo nové video z Andromedy. Nyní konečně dozrál čas na launch trailer.

Upoutávka se objevila na oficiálním kanále Mass Effectu na YouTube a je dokonce opatřena českými titulky. Video převážně rekapituluje známá fakta, ale co také víc čekat od launch traileru. Na pozadí hraje skladba Human od britského hudebníka, který si říká Rag'n'Bone Man.

Pro jistotu upozorňujeme, že ve videu se objevuje zmínka o takzvaných zlatých světech, kterou by někdo mohl považovat za spoiler, jak se píše na zahraničních webech. Ale vývojáři si to zřejmě nemyslí.

Dozvěděli jsme se také, že day one patch pro Andromedu bude mít asi 2 GB. Prozradil to Ian S. Frazier na Twitteru. Ten by měl být už součástí verze, která se objeví v programu EA/Origin Access.

Za pozornost stojí i záběry z multiplayeru, které najdete pod launch trailerem. Na akci PAX East si ho o víkendu zkusí návštěvníci, veřejný test byl ale zrušen. A když už jsme u těch nových videí, líbit by se vám mohl i materiál IGN. První s názvem A Tour of the Nexus se soustředí na stejnojmennou vesmírnou stanici, druhé video pak prezentuje nové vozítko Nomad a demonstruje jeho upgrady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama