První obrázky a dabing Strážců Galaxie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První obrázky a dabing Strážců Galaxie

První obrázky a dabing Strážců Galaxie

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 3. 2017 08:19 7
Reklama

Vývojáři ze studia Telltale Games se na svém webu a sociálních sítích pochlubili prvními obrázky z nové epizodické adventury Guardians of the Galaxy: The Telltale Series. Pětidílná série byla odhalena loni v prosinci na akci The Game Awards a vyjít má (minimálně její první část) ve druhém čtvrtletí letošního roku.

Společně s tím také autoři zveřejnili, kdo se postará o dabing. Strážcům propůjčí své hlasy Scott Porter (Star-Lord), Emily O'Brien (Gamora), Nolan North (Rocket), Brandon Paul Eells (Drax) a Adam Harrington (Groot).

Více o nové hře bychom se měli dozvědět ještě do konce tohoto týdne, protože vývojáři mají přednášku na akci PAX East v Bostonu. O týden později pak pro změnu vystoupí na SXSW v texaském Austinu. Tady budou mít návštěvníci dokonce možnost se prostřednictvím funkce Crowd Play, která debutovala v Batmanovi, zapojit s pomocí svých mobilů do hraní rané verze první epizody.

Série Guardians of the Galaxy: The Telltale Series vzniká přímo pod dohledem Marvelu a objevit se má kromě PC, PS4 a Xboxu One klasicky také na iOS a Androidu. Titul bude vycházet spíše z komiksu než filmových adaptací, a proto má i odlišné obsazení.

S ohledem na historii a portfolio Telltale je docela překvapivé, že právě Strážci, kteří mají rovněž komiksové kořeny, podle prvních screenshotů nejsou, zdá se, tak výrazně stylizovaní a přicházejí spíš s realističtějším pojetím. Uvidíme, zda to nebude ke škodě věci. Po technické stránce na tom totiž nejsou v posledních letech hry od Telltale nijak slavně.

Na jiné hře podle Strážců Galaxie pracuje pak studio Eidos Montreal pro Square Enix.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama