Příští týden začíná uzavřená beta GT Sport
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští týden začíná uzavřená beta GT Sport

Příští týden začíná uzavřená beta GT Sport

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 3. 2017 06:27 2
Reklama

Když jsme v úterý psali o oznámení nového exkluzivního vozu pro Gran Turismo Sport, museli jsme si jako již tradičně povzdechnout, že pořád ještě s určitostí nevíme, zda dlouho očekávaná hra vyjde ještě letos. A ejhle, uplynuly jen dva dny a vydavatelská společnost Sony přichází s alespoň nějakou pozitivní zprávou.

Včera večer se totiž na PlayStation Blogu objevilo oznámení, že se Gran Turismo Sport již velmi brzy dočká uzavřeného beta testu. Jeho účastníci dle neskromného prohlášení spatří střípky budoucnosti, jakou se Gran Turismo v segmentu závodních her chystá vybudovat. V betě bude každý den na výběr z několika vozidel a tratí, na nichž se budou účastníci testu moci vyřádit při online závodění.

Vůbec poprvé také uvidíme implementaci funkce Driver Profile, která bude sledovat například váš takzvaný Sportsmanship rating, tedy to, jak se na trati chováte, a také Driver Rating, tedy komplexní záznamy o dosažených rychlostech a závodních úspěších. Vývojáři si od Driver Profilu slibují funkční systém, který pomůže v online matchmakingu spojovat hráče podobných schopností.

Beta bude spuštěna příští pátek, tedy 17. března. Bohužel bude v první fázi dostupná jen hráčům s americkým PSN účtem. Vývojáři z Polyphony Digital ale slibují, že později se dočká i Evropa a zbytek světa. Pokud máte chuť se zúčastnit, můžete již nyní vyplnit registraci na oficiálních stránkách a doufat, že budete vybráni. Míst je údajně poměrně omezený počet, ale tisková zpráva uvádí, že i po skončení testu se ještě před vydáním hry můžeme těšit na několik podobných příležitostí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama