MotoGP 17 vyjde v polovině června
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MotoGP 17 vyjde v polovině června

MotoGP 17 vyjde v polovině června

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 3. 2017 10:14 1
Reklama

Italské studio Milestone neúnavně chrlí jednu závodní hru za druhou. I když už nedělá na sérii WRC, na letošek plánuje minimálně tři jiné tituly: MXGP3, Gravel a MotoGP 17. A právě o posledně jmenované hře se studio nyní rozpovídalo.

MotoGP 17 vyjde 15. června a už se pyšní prvním trailerem. Minutová upoutávka se spíše než na hru samotnou zaměřuje na malé závodníky a slibuje verzi pro PC, PS4 a Xbox One. Hra bude podporovat i PS4 Pro.

Samozřejmostí jsou aktualizované soupisky a plná licence, která přinese všechny závodníky, motorky, týmy a tratě této sezóny. Stejně tak i nová pravidla a šampionát Red Bull Rookies Cup. Navrch se můžou fanoušci jedné stopy těšit na 70 legendárních jezdců.

Vůbec poprvé hra nabídne 60 snímků za sekundu, lákají vývojáři. Jak se ale zdá, na rozdíl od MXGP3 a Gravel ještě tato série nepřesedlá na Unreal Engine, což je škoda, protože navzdory mírným pokrokům původní technologii dochází už pár let dech.

Hlavní designér Matteo Pezzotti tvrdí, že celý tým tvrdě pracuje na tom, aby nový díl nebyl jen sezónní aktualizací, ale hrou plnou inovací, po nichž fanoušci série dlouhá léta volali. Novinka nabídne nový on-line mód nebo zcela přepracovanou kariéru.

Tým teď podle něj nechce prozradit příliš, ale slíbil, že se v dalších měsících dočkáme úžasných věcí. Více informací už teď najdete na nově spuštěných oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama