Pokochejte se sekerou z příštího God of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokochejte se sekerou z příštího God of War

Pokochejte se sekerou z příštího God of War

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 3. 2017 09:39 4
Reklama

O partičce kovářů, vystupující pod jménem Man At Arms, jste si na našich stránkách už několikrát mohli přečíst. Tihle pánové místo podkov a dekorativních předmětů věnují svůj um tvorbě replik zbraní z různých filmů či her. Viděli jsme od nich tedy již třeba Saw Cleaver z Bloodborne, Frostmourne z Warcraftu nebo třeba meč Genjiho z Overwatch. A jejich poslední výtvor? Výzbroj samotného boha války!

Jak už od loňské E3 víme, Kratos vyměnil slunné Řecko za o poznání chladnější sever. Nechal si narůst moderní plnovous, opatřil si malého syna a místo bestií z řeckých bájí a pověstí nyní kosí lesní trolly a podobnou havěť. Aby ještě lépe zapadl do koloritu nového domova, odložil své typické meče a pořídil si pořádně brutální sekeru, jak se na zabijáka jeho formátu sluší a patří.

Pánové z Man At Arms nelenili a pustili se do práce, protože kdo by si nechtěl podobný nástroj zkázy sám potěžkat a alespoň na chvíli se cítit jako Kratos? Výrobní proces a jeho výsledek si můžete prohlédnout v přiloženém videu, jako vždy je cesta téměř zajímavější než cíl a na konci je brutální zbraň podrobena testu na několika vtipně vybraných cvičných cílech. Jasné je, že funguje stejně dobře, jako ta v traileru z loňské E3.

Co se týče samotné hry, zatím bohužel neznáme ani přesné datum vydání, ani žádné nové detaily. Vývojáři se zprávami zrovna neplýtvají, jen občas se šéf projektu Corey Barlog ozve na Twitteru a uklidní fanoušky, že vše běží podle plánu. Moc bychom si přáli, aby letošní E3 přinesla informaci o vydání na konci letošního roku, nedivili bychom se ale, kdyby se Kratos na našich obrazovkách objevil až v tom příštím. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama