Nové screeny z Gran Turismo Sport
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové screeny z Gran Turismo Sport

Nové screeny z Gran Turismo Sport

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 3. 2017 19:36 5
Reklama

Jestli se něco dá považovat za skutečnou ostudu systému PlayStation 4, pak je to smutný fakt, že za více než tři roky, kdy je tento systém na trhu, jsme se stále nedočkali pokračování série Gran Turismo pro tuto platformu. Zatím poslední díl vyšel 5. prosince 2013 ještě na PlayStation 3 a třeba taková konkurenční série Forza v uplynulém čase stačila vydat tři plnohodnotné tituly a dost možná stihne i čtvrtý.

Pokud jste ale nad studiem Polyphony Digital ještě pořád nezlomili hůl a stále čekáte, s čím se designér Kazunori Jamauči vytasí, zřejmě pořád s nadějí vyhlížíte Gran Turismo Sport, které možná už letos skutečně vyjde. Čekání na vymodlenou hru si nyní alespoň můžete zkrátit několika novými screenshoty.

Naleznete na nich vůz Fittipaldi EF7 Vision Gran Turismo. Ten je výsledkem spolupráce brazilské závodní legendy Emersona Fittipaldiho, italské designerské společnosti Piningarina a německé automobilky HWA AG. Vozidlo bylo odhaleno na ženevské Motor Show 2017 a objevit by se mělo exkluzivně i v připravovaném Gran Turismu Sport.

Vozidlo je nejnovějším přírůstkem do projektu Gran Turismo Vision, na němž spolupracují vývojáři z Polyphony Digital a automobiloví výrobci z celého světa. Projekt, který začal v rámci oslav 15. narozenin série, již stačil vyprodukovat více než 20 konceptů vozidel. O Gran Turismu Sport jsme se ale bohužel nic nového nedozvěděli a přesné datum vydání je ještě pořád ve hvězdách. Doufáte, že se hra objeví ještě letos? Nebo už vás slavná série úplně přestala zajímat? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama