Grid Autosport míří na iPhone a iPad
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Grid Autosport míří na iPhone a iPad

Grid Autosport míří na iPhone a iPad

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 3. 2017 17:14 1
Reklama

Závodní hra Grid Autosport od Codemasters vyjde na jaře pro iOS. O port se postarají odborníci na konverze ze studia Feral Interactive. Ti už v v roce 2015 vydali titul z roku 2014 také na Macu a Linuxu. Původní verze vyšla na Windows, PS3 a Xboxu 360.

Velmi slušně hodnocené závody budou na iPhonu a iPadu v základu se všemi dříve vydanými rozšířeními. Hra se má prodávat na 10 dolarů/eur/liber. Nabídne přitom 80 aut a více než 100 tratí ve 22 lokacích po celém světě.

Samozřejmostí je přepracované ovládání, které bude využívat dotykové prvky i gyroskop. David Stephen z Feralu slibuje, že má být port maximálně věrný originálu. K dispozici bude samozřejmě i všech pět závodních disciplín: Touring Cars, Endurance, Drift, Open-Wheel, Street Races.

Ve vozech jako Audi RS5 nebo Pagani Zonda si zajezdíte na klasických i moderních okruzích a také ve městech. Za zmínku stojí Hockenheim nebo trať situovaná do San Francisca. Stejně jako řada jiných her pro mobily a tablety bude i Grid Autosport podporovat dnes už běžné bezdrátové MFi gamepady, které komfort ovládání ještě víc přiblíží původní verzi.

Feral Interactive nedávno vydal pro iPad port strategie Rome: Total War od studia Creative Assembly. Samotní Codemasters už mají na iOS k dispozici hry F1 2016, F1 Race Stars nebo Colin McRae Rally.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama