Unikly obrázky z traileru Shadow of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikly obrázky z traileru Shadow of War

Unikly obrázky z traileru Shadow of War

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 3. 2017 10:11 3
Reklama

Už pozítří, tedy ve středu 8. března, Warneři a vývojáři ze studia Monolith uvolní dříve avizovaný gameplay trailer ze hry Middle-earth: Shadow of War. Jenže uživatel Redditu s přezdívkou Magnumnumnum už jeho část viděl a dokonce stačil pořídit několik obrázků.

Samotný Magnumnumnum píše, že to někdo může považovat za spoiler, takže vstup jen na vlastní nebezpečí. Ale od středy se této informaci stejně nejspíš nevyhnete. Z nějakého důvodu se tomuto šťastlivci na mobilu zobrazilo video předčasně, když se prohrabával Facebookem, ale jinak byste ho momentálně hledali marně. Naštěstí Magnumnumnum nezaváhal a z krátkého klipu pořídil několik obrázků, které sice mají bídnou kvalitu, ale naznačují velkou novinku.

To nejdůležitější je, že hlavní hrdina si zřejmě osedlá novou potvůrku - létající a oheň chrlící stvůru. Samozřejmě si v tuto chvíli nemůžeme být stoprocentně jistí, zda nejde jen o součást nehratelné animace. Ale vzhledem k tomu, že se tahle bestie coby soška objevuje i ve sběratelské edici nazvané Mithril, nasvědčuje to tomu, že se tentokrát vydáme v sedle i do oblak, což by bylo opravdu pěkné. Cestování na delší vzdálenosti bylo už v prvním díle bez transportování trochu zdlouhavé.

Nezbývá než si počkat na středu, která by měla na tuto otázku přinést jednoznačnou odpověď.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama