Sniper do Gruzie vyrazí o pár týdnů později
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sniper do Gruzie vyrazí o pár týdnů později

Sniper do Gruzie vyrazí o pár týdnů později

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 3. 2017 11:48 1
Reklama

Polské studio CI Games dnes oznámilo, že jeho akce Sniper: Ghost Warrior 3 se opět odkládá. Namísto 4. dubna vyjde až pětadvacátého. Doufejme, že jde o poslední zpoždění.

Vývojářský tým se po zralé úvaze rozhodl odložit hru o další tři týdny. Věří, že se mu tak podaří doladit hru na základě ohlasů z nedávné otevřené bety. Šéf studia Marek Tyminski se nechal slyšet, že i když jde o nepopulární krok, autoři doufají, že čas, který získají navíc, ve výsledku ocení hráči po celém světě, protože výsledkem bude lepší hra.

Tým poděkoval za trpělivost svým fanouškům s tím, že se čekání určitě vyplatí. Ve akci se hráči chopí amerického snipera Jonathana Northa, který operuje na nepřátelském území v severní Gruzii blízko ruských hranic. CI Games lákají na obří otevřený svět, dynamické počasí a střídání dne a noci, které bude mít skutečný vliv na hratelnost.

Sniper: Ghost Warrior 3 vychází na PC, PS4 a Xboxu One. Novinku pohání CryEngine a její vývojáři o ní mluví jako o své první skutečně AAA hře. Původně měla hra vyjít dokonce už v lednu. Titulu se v našich novinkách věnujeme pravidelně, takže o něm zřejmě už víte vše podstatné. Případně se můžete ponořit do našeho archivu.

Z poslední doby snad stojí za zmínku informace, že na PS4 hra poběží v rozlišení 1080p, na Xboxu One pak v 900p. Obě platformy ale nabídnou shodně 30 snímků za sekundu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama