Pět minut z nového z Mass Effectu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pět minut z nového z Mass Effectu

Pět minut z nového z Mass Effectu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 12. 2016 08:26 21
Reklama

Jednou z hlavních a nejočekávanějších hvězd slavnostního večera The Game Awards 2016 v kalifornském Los Angeles byl Mass Effect: Andromeda od studia BioWare. Jak bylo avizováno, dočkali jsme se poměrně dlouhé ukázky ze hry, která představila některé klíčové novinky.

Hodně akční gameplay se dost soustředil na boj, nové vybavení a schopnosti hlavního hrdiny. Pokud ale sledujete novinky k Mass Effectu pravidelně, zřejmě vás nic z toho nepřekvapilo. O řadě věcí už jsme dříve četli například v článcích z Game Informeru. Ve videu ale bylo také výslovně uvedeno, že nadále platí jaro 2017 jako datum vydání. Toto ujištění jistě přivítají jako dobrou zprávu všichni, kteří měli pochyby, zda už EA neplánují titul odložit.

Jednou z klíčových novinek má být potřeba vyrobit si, najít nebo jinak obstarat vybavení, kterého budete mít na samém začátku omezené množství. To logicky vyplývá z faktu, že hráč se stane pionýrem, který prozkoumává novou galaxii a je odříznutý od podpory. Co si kolonisté nevezou s sebou, to musí získat jinak.

K dispozici už je zmíněné video v rozlišení 4K. V posledních týdnech jsme se dozvěděli mnoho nových informací o Andromedě. Řadu z nich jste si mohli u nás přečíst. Připomínáme třeba, že Mass Effect má být největší hrou od BioWare vůbec. Vývojáři také upozornili, že logicky hráči nemohou čekat, že by se v Andromedě objevily všechny rasy z původní trilogie.

A bez zajímavosti není ani informace, že přáním autorů je, aby nový Mass Effect působil jako ucelený příběh. Pochopitelně poskytne další prostor pro nové hry a další dobrodružství, ale člověk má mít na konci hry pocit, že prožil uzavřenou kapitolu.

Mass Effect: Andromeda si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama