Reklama na PS4 Pro dorazila až z minulosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reklama na PS4 Pro dorazila až z minulosti

Reklama na PS4 Pro dorazila až z minulosti

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 10. 2016 11:12 1
Reklama

Prostým reklamám se na našich stránkách příliš nevěnujeme, nicméně čas od času se najde výjimka, jež si přímo říká o porušení tohoto pravidla a nová a na Twitteru zveřejněná reklama na PS4 Pro je přesně takovým úkazem.

Představení samotné konzole si můžete připomenout zde, přiložená reklama vás již každopádně vezme o několik dekád nazpátek a do doby, kdy bylo ostatně konzolové i počítačové hraní ještě v plenkách a v oblibě byly leda tak prastaré arkádové automaty. Video vás totiž vezme nazpět až do osmdesátých let, konzole přitom vychází již brzy – 10. listopadu.

Jak vidno, 4K hraní bude plné zombíků, těžké stylizace, elektronické hudby a samozřejmě také her. Video je tak mimo jiné i reklamou a lákadlem na Call of Duty: Infinite Warfare, pro které je PS4 domovskou platformou a které vyjde již příští pátek, 4. listopadu. Navnadit se na hru následně můžete souhrnnými dojmy týkající se kompletní verze hry či našimi zážitky z multiplayeru. Opomenout pak nesmíme ani remaster Modern Warfare (hodnotili jsme zde), který je, alespoň prozatím, nedílnou součástí dražších edic Infinite Warfare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama