Film Uncharted má opět nového režiséra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film Uncharted má opět nového režiséra

Film Uncharted má opět nového režiséra

David Plecháček

David Plecháček

26. 10. 2016 12:23 5
Reklama

Uběhlo několik měsíců a tvůrčí tým filmového zpracování Uncharted opět doznává změn. Na konci července se k tvorbě připojil Joe Carnahan, který pokukoval i po režírování této adaptace. Nakonec se musí spokojit s režírováním třetího dílu Mizerů, neboť na jeho vysněnou pozici u Uncharted přichází Shawn Levy.

Levy v poslední době pracoval jako výkonný producent a režisér několika epizod seriálu Stranger Things od Netflixu, a očekává se, že ještě více jich natočí v sezoně druhé, jejíž natáčení se teprve chystá. Známý se ale stal především kvůli režírování všech třech dílu Noci v muzeu. Znát můžete i jím režírovanou Ocelovou pěst s Hugh Jackmanem v hlavní roli.

Ani s jedním filmem ale Levy neudělal díru do světa. Jistě, z Noci v muzeu se stal kasovní trhák, ale jeho produkční kvality nebyly valné a film se navíc s každým dílem zhoršoval. Doufejme, že Uncharted dopadne o něco lépe a nestane se z něj jen béčkový titul, který zapadne a který se zařadí po bok špatných filmových adaptací.

Film Uncharted vzniká v koprodukci mezi Arad a Atlas Entertainment a mezi producenty se řadí jména jako Charles Roven, Avi Arad nebo Alex Gartner, kteří mají mnoho zkušeností s komiksovými filmy i akčním žánrem obecně. Zároveň na celý projekt dohlíží zástupce Sony Jonathan Kadin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama