Batman od Telltale láká na Harveyho
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman od Telltale láká na Harveyho

Batman od Telltale láká na Harveyho

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 10. 2016 08:27 3
Reklama

Už dnes vychází třetí epizoda adventurní série Batman od Telltale Games s podtitulem New World Order. Zatím ale jen na PC, PS3, PS4 a Xboxu One. Vývojáři při této příležitosti uvolnili nový trailer, kterým fanoušky lákají na návrat do Gothamu.

Navnadit na obsah nové části v podstatě není možné bez toho, aniž bychom prozradili něco málo z předchozích událostí. Budeme tedy raději cudně mlčet. Jak ale ukazuje už samotná upoutávka, Harvey Dent bude poněkud… rozpolcen. A Batman čelí nové hrozbě v podobě organizace Children of Arkham, zatímco Selina Kyle nechá Bruce nahlédnout více do svého soukromí.

Autoři nás už před časem lákali na nové dějství s tím, že osud Gothamu visí na vlásku a povstává nová generace superpadouchů, kteří temnému rytíři pořádně znepříjemní život. Na třetí epizodu z celkem pětidílné série navážou ještě části nazvané Guardian of Gotham a City of Lights. Je vysoce pravděpodobné, že se tuto řadu podaří Telltale uzavřít do konce roku. A navíc je dost dobře možné, pokud si povede dobře v prodejích, že na ni může studio navázat další sezónou.

Pro upřesnění musíme dodat, že dnešní datum vydání New World Order platí v Evropě jen pro platformy PC a Xbox One. Na PS3 a PS4 se za oceánem dočkají rovněž už dnes, ale na starém kontinentu si majitelé konzole od Sony musejí počkat až na čtvrtek 27. října. O zbývajících platformách, tedy Xboxu 360, iOS a Androidu se tiskové materiály bohužel nezmiňují. Jako obvykle se ale o pár dní opozdí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama