Tabata nevylučuje ve FFXV multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tabata nevylučuje ve FFXV multiplayer

Tabata nevylučuje ve FFXV multiplayer

David Plecháček

David Plecháček

24. 10. 2016 11:53 1
Reklama

Final Fantasy XV zanedlouho konečně vyjde, a po období útrap a strastí se tak konečně dočkáme výsledku. Zatímco 29. listopadu je poměrně daleko, pojďme se podívat ještě dál, na případný obsah, který by mohl přijít až měsíce po vydání hry. Hadžime Tabata nevylučuje ani co-op.

Má to však háček - Final Fantasy XV je primárně singleplayerová hra, tudíž není designovaná pro zážitek ve vícero hráčích. Tabata by o takové možnosti ani nepřemýšlel, ale jak říká, nikdy se nemá říkat nikdy.

„Vytvářeli jsme FF XV jako zážitek pro jednoho hráče. Pokud lidé opravdu budou chtít, můžeme to zvážit. Je ale velice obtížné předělat hru pro jednoho hráče na hru pro vícero hráčů. Neříkáme, že je to nemožné, je to jen komplikované, a tak to do budoucna nevylučujeme,“ říká šéf vývoje Final Fantasy.

Stejně tak jako není vyloučený multiplayer, není vyloučená ani PC verze. Původně se mělo jednat o exkluzivní titul pro konzole, ale vývojáři už na jaře připustili, že varianta pro PC možná je. Stále ale není nic jistého, a tak když na konci listopadu FF vyjde, může to být měsíce před tím, než se dočkáme verzí pro počítači. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama