Jednoduchý trik zajistí svižnější Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jednoduchý trik zajistí svižnější Overwatch

Jednoduchý trik zajistí svižnější Overwatch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 10. 2016 12:31
Reklama

Pokud řádíte v online světě akčního Overwatch a potýkáte se s tím, že je hra na vaší sestavě poněkud dýchavičná a někdy připomíná listování časopisem, tak pro vás máme zajímavý tip. Analýza webu Digital Trends a další zkušenosti samotných hráčů následně vypovídají o potencionálně až padesátiprocentním nárůstu počtu snímků za vteřinu.

Tato rada se pochopitelně netýká pouze těch hráčů, kterým hra běží například pomalu, ale pochopitelně také těch, kteří mají obrazovky s vysokou obnovovací frekvencí a rádi by jí využili naplno. Jednoduchá rada přitom spočívá ve vypnutí pouze jednoho z efektů hry – Dynamic Reflections. Ten má pochopitelně na svědomí dynamické odrazy postav na všech lesklých plochách (například louže) a jak vidno, je dost náročný na výpočetní výkon grafických karet.

Úplné vypnutí efektu má tedy značný efekt na celkovou rychlost hry, dopad na vzhled hry je přitom minimální. Všechny lesklé plochy ve hře totiž i nadále odrážejí statické objekty (například budovy), mizí z nich akorát pohybující se postavy. O minimálním rozdílu se již ale můžete přesvědčit sami, a to z přiložených prostřihů přímo ze hry:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama