Dočká se The Order: 1886 pokračování?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dočká se The Order: 1886 pokračování?

Dočká se The Order: 1886 pokračování?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 10. 2016 15:32 5
Reklama

Pokud vás akční a značným hypem ověnčený titul The Order: 1886 přesvědčil o kvalitách nově vytvořeného univerza hry, tak určitě zpozorněte – tvůrci totiž naznačují, že by se do tohoto světa mohli v budoucnu ještě vrátit. A nemusí přitom nutně být řeč o hře.

Vyplývá to z rozhovoru magazínu Game Informer se spoluzakladateli týmu Ready at Dawn. Celý rozhovor můžete (v angličtině) vidět zaznamenaný níže pod článkem. Ru Weerasuriya a Andrea Pessino se v interview zmínili konkrétně o tom, že tato IP budoucnost má a byla s myšlenkou na pokračování vybudována, odmítali však pochopitelně zabíhat do jakýchkoli detailů a konkrétně Weerasuriya trefně podotýká, že jakékoli rozhodnutí vězí pouze na Sony.

To je samozřejmě pravda a pokud tedy patříte mezi fanoušky tohoto zajímavého univerza hry a rádi byste viděli další příběhy rytířů od kulatého stolu, tak zkrátka musíte vydržet. Již tato slova ale mohou vyznívat zajímavě, na paměti je ale třeba mít fakt, že minimálně u kritiků se hra příliš dobře nezapsala a kupříkladu na serveru Metacritic se tak vedle jména hry vyjímá pouze 63 %.

Možnost pokračování je tedy přinejlepším nejistá, nikoli však vyloučená. Nás na to konto zajímá, co byste takovému titulu řekli vy? Zalíbil se vám původní The Order: 1886 natolik, že byste v budoucnu rádi viděli pokračování hry?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama