Star Trek: Bridge Crew opustí dok později
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Trek: Bridge Crew opustí dok později

Star Trek: Bridge Crew opustí dok později

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 10. 2016 08:45 1
Reklama

Do kapitánského křesla na můstku hvězdné lodi USS Aegis usedneme později, než jsme měli v plánu. Nástup do služby Ubisoft odložil až na polovinu března příštího roku. Původně přitom měla jedna ze zajímavějších VR exkluzivních her vyjít už koncem listopadu.

Důvodem je jako obvykle snaha vydavatele, aby výsledkem byl co možná nejlepší produkt. Ubisoft v příspěvku na svém blogu připomíná, že jde o titul, který je od počátku navržen pro virtuální realitu a nabídne jako jediný možnost vůbec poprvé se skutečně ponořit do světa Star Treku jako nikdy předtím.

Společně s přáteli budete ve Star Trek: Bridge Crew velet z jediného můstku vlastní hvězdné lodi, přičemž každý z hráčů bude mít v této kooperaci na starost vlastní úsek - kormidlo, navigaci, zbraňové systémy, komunikaci. Nad tím vším bude pochopitelně bdít kapitán, který bude ostatním hráčům udílet rozkazy.

Spojená federace planet a Hvězdná flotila naši VR posádkou vyšlou na zásadní misi. Naším úkolem bude prozkoumat velký nezmapovaný sektor vesmíru známý jako The Trench (příkop, zákop). To vše v naději, že tu najdeme nový vhodný domovský svět pro zdecimovanou vulkánskou populaci. Čekají na nás mezihvězdné krásy i divy, ale na druhou stranu také cizí anomálie a neznámá nebezpečí.

V tomto regionu je navíc aktivní také Klingonská říše a jejím cílem je nepochybně ohrozit plány Federace. Podle autorů záleží jen na nás a naší posádce, zda se nám podaří sektor zmapovat, odhalit záměry Klingonů a zajistit pokojnou přítomnost Federace.

Navzdory převážně pozitivním ohlasům se ti, kteří měli možnost hru v posledních týdnech vyzkoušet, shodují, že odklad jí určitě prospěje, protože Star Trek: Bridge Crew trápí některé technické potíže. Ty jsou zřejmě hlavním důvodem odkladu.

Star Trek: Bridge Crew je PC/PS4 exkluzivita, která má být pouze pro VR. Vyjít má pro PlayStation VR, HTC Vive a Oculus Rift. Na hře pracuje studio Red Storm Entertainment.

Okolo nového domovského světa pro Vulkánce už se točila videohra jednoduše pojmenovaná Star Trek od studia Digital Extremes z roku 2013, která překlenovala mezeru mezi prvním a druhým filmem od J.J. Abramse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama