Farming Sim se blíží, sledujte nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farming Sim se blíží, sledujte nový trailer

Farming Sim se blíží, sledujte nový trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2016 13:29 2
Reklama

Po příslibu značného množství farmářské techniky se můžete na virtuální farmu Farming Simulatoru 17 podívat v záběrech nových. Ty mají tentokrát podobu klasického launch traileru a lákají na skutečně již brzké datum vydání – 25. října.

To pochopitelně znamená, že tvůrci dostojí svému slibu vydat hru ještě letos a nadšení farmáři tak mohou opět vesle natahovat pracovní mundůr. A pokud patříte mezi fandy tohoto tolik specifického žánru, tak na vás tentokrát čeká větší množství práce než minule. V sérii Farming Simulator totiž budou kupříkladu slavit premiéru prasata. Jejich trpký konec ale ve hře navzdory snahám neziskové organizace PETA nakonec pravděpodobně nespatříte.

Mezi další novinky série patří příchod ženských farmářek a vlaků. Tvůrci navíc plánují podporovat tvorbu modifikací, a to dokonce i na konzolích. Kreativní hráči tak budou moci svoji hru upravovat i na PS4 a na Xbox One. Zájemce pak hra přijde na 34 eur ve verzi pro PC a na 50 v případě těch konzolových. To v přepočtu znamená zhruba 1 000 korun na PC a potažmo necelých 1 400 korun na konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama