Nový update pro Doom přináší řadu novinek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový update pro Doom přináší řadu novinek

Nový update pro Doom přináší řadu novinek

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 10. 2016 08:01 3
Reklama

Když v červnu na naše monitory po letech vtrhl nový Doom, učinil tak s brutalitou a razancí sobě vlastní a právě svou staromilskou, nekomplikovanou a v tom nejlepším smyslu primitivní hratelností si zajistil obdiv hráčů i kritiků. Vývojáři však neusnuli na vavřínech a pro oblíbenou hru nyní vydali už čtvrtý update zdarma.

Trailer, který novinky představuje, má pouhou minutu, je ale až k prasknutí nabitý zajímavými informacemi. Patrně největším a nejzásadnějším prvkem je nový Arcade režim. Ten hráčům umožní projít celou kampaň se všemi zbraněmi a bonusy odemčenými a podrobí jejich snažení bodovému hodnocení. Budete tak moci soupeřit se svými kamarády a celosvětovým žebříčkem o to, kdo dokáže uspořádat do nejkrvavější lázeň a vysloužit si za to odpovídající skóre.

Další z podstatných novinek je implementace dvou nových multiplayerových módů. Ten první se jmenuje Posession a postaví proti sobě týmy mariňáků a démonických stvůr. Když mariňák umře, respawnuje se jako démon. Druhým režimem je Bloodrush, který se dá asi nejlépe popsat jako klasický Deathmatch, okořeněný o nový prvek. Každé zabití či asistence vám doplní takzvaný Bloodrush Meter, který v průběhu hry konstantně klesá a každá vaše smrt mu dá pořádnou ránu. Na stavu vašeho Bloodrushe následně závisí délka respawnu.

Nakonec trailer přináší i skvělou zprávu pro všechny virtuální architekty. Do editoru map s názvem SnapMap přibyly assety a moduly z původního Doomu. Pokud tedy máte chuť vytvořit skutečně retro arénu, nic vám v tom nebrání. Update ale přináší i celou řadu dalších úprav a vylepšení, na jeho kompletní obsah se můžete podívat na této stránce. Hrajete ještě pořád, nebo jste už pekelné hordy vystřídali za jiné nepřátele?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama