Detaily o season passu Dead Rising 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o season passu Dead Rising 4

Detaily o season passu Dead Rising 4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 10. 2016 10:57
Reklama

Už 6. prosince vyjde na Xbox One a PC čtvrtý díl zombie vyvražďovačky Dead Rising, a to ve standardní i Deluxe edici, která je nyní uvolněna k předobjednávkám. Společně s tím pak Microsoft zveřejnil všechny detaily o season passu, který za cenu 20 dolarů nabídne spoustu obsahu navíc.

První z nich bude vánoční balíček, v rámci kterého dostane hlavní hrdina celou řadu upravených zbraní, odkazujících právě na Vánoce. Svátečně pak budou vyšňořeny i zombie, takže zabíjení bude mít tu pravou atmosféru.

Abyste si naopak užili trochu té neřízené legrace, dalším DLC bude mini golf. Sktuečně – s až čtyřmi hráči budete moci po městě přesouvat za pomocí zbraní přerostlý golfový míček a mezi tím samozřejmě řešit nejen nástrahy jednotlivých 18 jamek, ale také situační problémy s nemrtvými „diváky“ všude kolem. Celkově je nový mód popisován jako čirý blázinec a hádáme, že tomu tak ve výsledku skutečně bude.

Poslední porci ohlášených DLC pak uzavírá příběhové rozšíření Frank Rising, ve kterém bude hlavní hrdina Frank West hledat lék na své čerstvé pokousání od veselých zombíků. Během pátrání po léku si ale uvědomí, že zombie se staly chytřejšími, lidé zvrhlejšími a armáda přemýšlí od tím, že by město Willamette pro jistotu vymazala z mapy jednou pro vždy.

Samozřejmě jen podotýkáme, že výše uvedený bonusový obsah bude možné kupovat i samostatně, celková cena za jednotlivé kousky bude ale pravděpodobně vyšší, než je oněch 20 dolarů při platbě předem za season pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama