Sledujte osm minut záběrů z Dishonored 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte osm minut záběrů z Dishonored 2

Sledujte osm minut záběrů z Dishonored 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 9. 2016 09:00
Reklama

S blížícím se datem vydání velkého množství her se množí i varování před spoilery – vydavatelé zhušťují reklamní kampaně svých titulů a trousí jednu ukázku za druhou. V takových chvílích je však dobré mít se na pozoru. Vyzrazení herní náplně se přímo vybízí a ani nový a hned osm minut hraní přinášející trailer Dishonored 2 není výjimkou.

Pokud se tedy nebojíte zbytečného vyzrazení obsahu před vydáním hry, tak se následujícím trailerem určitě pokochejte – jedná se o procházku Emily honosným a technologií prorostlým sídlem postavy jménem Kirin Jindosh. A že se nejedná o bůhvíjak kladnou postavu, tak o tom již vypovídá samotný název ukázky: „Kill the Grand Inventor“. Ta představuje speciálními schopnostmi ověnčenou Emily v akci a vidět tedy lze všechno to, čím je tato postava specifická. Nechybí samozřejmě ani ukázka jak hlasitého, tak i nenápadného přístupu ke hraní.

A jestliže vám ani toto nestačilo a rádi byste nahltali ještě více obsahu, tak si určitě nenechte ujít i následující video. V tom se streamer Arekkz pouští do té stejné mise, ale z jiné perspektivy. Zde tak lze vidět odlišné přístupy ke hraní, tentokrát ovšem s dospělejším Corvem v hlavní roli.

Vedle traileru navíc Bethesda oznamuje překvapení pro ty hráče, kteří si Dishonored 2 předobjednají a předem zaplatí. Ti se totiž do hry dostanou o den dříve – již 10. listopadu. Co bude dál a zda bude série pokračovat, to si zatím netroufáme odhadovat, již nyní je však jasné, že minimálně pauzu si Arkane dopřejí. Alespoň tak to vyplývá ze slov jednoho z kreativních ředitelů studia, Harveyho Smithe. Ten se v rozhovoru pro Finder.com rozpovídal o tom, že osm let práce na jediné sérii je dlouhá doba a to člověka zkrátka a dobře unaví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama