Do Farming Simulatoru 17 přijíždí vlak
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Farming Simulatoru 17 přijíždí vlak

Do Farming Simulatoru 17 přijíždí vlak

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 9. 2016 16:07 4
Reklama

Švýcarští vývojáři ze studia Giants Software se podělili o další novinky k Farming Simulatoru 17. V novém video deníčku se po chovu zvířat zaměřili na novinku v dopravním systému virtuálního zemědělského družstva, a tou je funkční vlak.

Železnice se stane naším novým užitečný pomocníkem při přepravě většího množství zboží na delší vzdálenosti. A nemusí jít nutně jen o plodiny, které vypěstujete na vašich digitálních polích, ale třeba i dřevo, které pokácíte v lese. Rychlost by měla být další velkou výhodou nákladní vlakové přepravy, přičemž jde pochopitelně i o vítanou novinku z hlediska herního designu a je zřejmé, že autoři na svůj původní koncept nabalují stále další a další zajímavé prvky a rozšiřují svůj simulátor o oblasti, které s farmařením související mnohdy už jen vzdáleně.

Přímo na oficiálních stránkách se v novém příspěvku Giants Software podělili o další detaily. Řídit vlaky samozřejmě můžete přímo vy, takže si zkusíte i roli strojvedoucího. Doufejme, že železniční síť Goldcrest Valley bude patřičně atraktivní, abychom se na kolejích mohli dostatečně vyblbnout. Ve hře neexistuje rychlejší způsob, jak přepravit velké množství zboží, vypráví autoři hry. Na mapě najdete několik speciálních železnicích překladišť, skladů i míst k prodeji obilovin a dřeva. Nechybí ani jeřáby kvůli nakládce a vykládce.

Železniční síť se sbíhá v centrálním bodě, kde je možné zboží dostat z jednoho vlaku do druhého. Ztráty nákladu po cestě se údajně bát nemusíme a rozhodně podle vývojářů využijeme výhod železnice při dosud zdlouhavých přejezdech přes větší část mapy. Do vydání hry zbývá méně než měsíc a zatím to vypadá, že novinkami autoři nešetří - nová hospodářská zvířata, farmářky, pronajímání polí, mody na konzolích, slunečnice…! Farming Simulator 17 nebude, zdá se, jen další ročník v řadě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama