UPDATE: Ancel láká na Beyond Good & Evil 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Ancel láká na Beyond Good & Evil 2

UPDATE: Ancel láká na Beyond Good & Evil 2

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 9. 2016 11:20 4
Reklama

Od vydání kultovní akční adventury Beyond Good & Evil uplyne v listopadu již 13 let. Kritika i fanoušci pro hru dosud mají jen slova obdivu, její prodeje však ve své době tak růžové nebyly. Tvrdé jádro příznivců si však přesto již roky přeje druhý díl a Ubisoft i duchovní otec Michel Ancel občas nenápadně naznačí, že by k návratu statečné fotografky Jade mohlo dojít. Tentokrát už to ale opravdu vypadá, že je regulérní oznámení na spadnutí.

AKTUALIZACE:

Michel Ancel na svém Instagramu předvedl další návrh, tentokrát se jedná o humanoida se žraločí hlavou. Podobná stvoření jménem Rufus a Francis se objevila i v prvním Beyond Good & Evil, stále však není potvrzeno, zda se obrázky týkají dlouho očekávaného pokračování. Koncept naleznete v naší galerii.

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

Michel Ancel totiž na svém Instagramu sdílel nový artwork, který zobrazuje jakéhosi mechanika s humanoidním prasátkem za krkem. Fanoušci okamžitě otevřeli stavidla teorií, které poukazují právě na pokračování Beyond Good & Evil. Prase je podle nich Pey’j, který v původní hře figuroval jako „strýček“ Jade. Vzhledem k tomu, že na artworku vypadá sele dost mladě, by však nová hra musela být prequelem. Muž v montérkách pak podle mnohých musí být Jadiným otcem, který údajně zemřel, když byla malá.

Somewhere in system 4 ... - Thanks #ubisoft for making this possible !

Fotka zveřejněná uživatelem Michel Ancel (@michelancel),

Pokud byste stále nevěřili, že jde o artwork spjatý s Beyond Good & Evil, možná vás přesvědčí popisek na Instagramu. Ten totiž říká: „někde v Systému 4…Děkuji Ubisoftu, že tohle umožnil!“ Podle serveru Videogamer se právě v Systému 4 nachází planety z první hry. Ubisoft France na svém Twitteru obrázek sdílel s upozorněním, že by všichni fanoušci měli nyní Ancelův Instagram bedlivě sledovat. A do třetice všeho dobrého a zlého – Yves Guillemot se před nedávnem nechal slyšet, že Michel Ancel v současnosti pracuje na dvou projektech – na nezávislé hře Wild a na dosud neoznámeném titulu právě pro Ubisoft.

Původní hra vyšla v roce 2003 pro PC, PS2, Xbox a Gamecube. V roce 2011 se pak dočkala i HD edice pro minulou generaci konzolí. O druhém díle se hovoří už roky, oficiálně byl oznámen v roce 2008, později však byly práce na něm pozastaveny ve prospěch Rayman Origins. V nedávné době se objevily i spekulace o tom, že by se mohl stát exkluzivitou pro chystanou konzoli Nintendo NX. Tyto zprávy se však prozatím nepotvrdily. Michel Ancel je známý především jako tvůrce série Rayman, na svět však pomohl například i herní adaptaci filmu King Kong od Petera Jacksona z roku 2005. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama