Dohrát Dishonored 2 pouze jednou nestačí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dohrát Dishonored 2 pouze jednou nestačí

Dohrát Dishonored 2 pouze jednou nestačí

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 9. 2016 14:52 4
Reklama

Nedávno jsme psali o tom, že Dishonored 2 vám zabere zhruba dvakrát tolik času než první díl. Harvey Smith si na Twitteru pochvaloval, že mu průchod na těžkou obtížnost zabral okolo patnácti hodin, napoprvé byste ale ve hře měli strávit ještě o pět více. V aktuálním rozhovoru pro server Finder.com.au navíc Smith poukazuje na to, že jeden průchod rozhodně stačit nebude.

Zajímavá otázka padla hned na začátku interview, a sice zda bude před každou misí zapotřebí zvolit si mezi Emily a Corvem. Smith tento dotaz kvitoval s povděkem, protože dle jeho názoru nebyl tento herní prvek dostatečně detailně představen. Nakonec tedy na úplném začátku hry strávíte nějaký čas v kůži Emily, abyste si následně museli zvolit, s jakou postavou projdete celou hru. Po této volbě už není cesty zpět a druhého protagonistu můžete využít až při dalším rozehrání. Navíc vás postava, kterou si nevyberete, nebude nijak doprovázet. Musíte si zkrátka dobře vybrat.

Smith se dále rozpovídal o rozdílných typech hráčů, s jejichž přístupem je při vývoji nutno počítat. Někdo si s tichým postupem neláme hlavu, úrovněmi prochází jako anděl smrti a a po dokončení příběhu odstaví hru na poličku. Kreativní ředitel vývoje nicméně poukazuje na to, že v Dishonored nelze vše prožít během jediného průchodu. Naopak, po prvním hraní většina hráčů obsáhne zhruba 25% toho, co hra nabízí. Existuje mnoho různých cest a události se vyvíjejí dynamicky. Nadto si můžete volit rozdílné schopnosti, hrát akčně nebo v roli tichošlápka a rozdíly jsou samozřejmě i mezi oběma protagonisty. Navíc, ve chvíli, kdy vám Outsider nabídne své znamení, můžete jej odmítnout. Nikdy nebudete mít dost run, abyste si všechny schopnosti pořídili během jednoho hraní. Nejspíš jich nezískáte ani polovinu. Samozřejmostí je pak bohaté příběhové pozadí světa a různé detaily prostředí, kterých si všimnete až při podrobnějším zkoumání.

Dishonored 2 zkrátka přejímá většinu vlastností originálu, snaží se je však maximálně vylepšit a navíc přichází i s řadou vlastních nových nápadů. Jak se tento koktejl studiu Arcane vydaří, to se dozvíme 11. listopadu letošního roku. Hra vychází na PC a obě současné konzole. A jak jste na tom vy? Hrajete jeden titul vícekrát, nebo jej po jednom průchodu navždy odkládáte? Podělte se s námi v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama