Další DLC pro Forzu. Ultimate edice už vyšla
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další DLC pro Forzu. Ultimate edice už vyšla

Další DLC pro Forzu. Ultimate edice už vyšla

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 9. 2016 10:31 9
Reklama

Forza Horizon 3 se dočká minimálně dvou dalších zásadních rozšíření. Microsoft společně s vývojáři ze studia Playground Games oznámil podrobnosti nového expansion passu. Regulérní edice nových arkádových závodů vychází v úterý 27. září. Pokud jste investovali do ultimátní edice, hra se vám zpřístupnila dokonce už včera.

Expansion pass opravňující jeho majitele k zisku dvou nadcházejících DLC se bude prodávat za 35 dolarů, tedy v přepočtu necelých 850 korun. Prvního rozšíření by se přitom držitelé tohoto předplatného měli dočkat už během letošních vánočních svátků. Naneštěstí neznáme žádné detaily k jeho obsahu, což pochopitelně platí i pro další DLC. Pokud jste investovali do Ultimate Edition, která se v českém Microsoft Storu prodává za 2499 korun, za expansion pass dáte asi o 250 korun méně. Stejná nabídka platí pro všechny, kteří po této verzi sáhnou až do konce roku 2016.

Ultimátní edice kromě toho obsahuje, jak už bylo řečeno dříve, přístup k dalším bonusům v podobě All-Stars Packu nebo Car Passu. Tyto benefity lze ale přirozeně dodatečně dokoupit i do základní verze. Car Pass, který slibuje pravidelný přísun nových vozů po následujících šest měsíců (sedm aut v každém balíčku), se u nás prodává za 859 korun. All-Stars Pack pak stojí 289 korun.

Skvěle hodnocenou závodní novinku si můžete díky demoverzi vyzkoušet na Xboxu One už pár dní. Hráči na PC se dema dočkají po vydání hry, slíbili autoři. Na populárním kanálu Candyland na YouTube se také objevila dvojice zajímavých srovnávacích videí. Kanál, který se pravidelně věnuje grafickým rozborům a porovnáním různých verzí multiplatformních her, si nejprve posvítil na drobné rozdíly mezi verzemi pro Xbox One a PC. A posléze se podíval i na to, jak se na Windows liší vzhled hry při různých nastaveních.

Verze pro Windows je čistě z technického hlediska a papírově pochopitelně té konzolové nadřazená, ale majitelé Xboxu One určitě věšet hlavu nemusí, právě naopak. Tyto verze si nic nedluží. Hlavním předností PC je schopnost rozhýbat hru až v rozlišení 4K a 60 FPS, pokud na to máte dost silné železo, zatímco na Xboxu One je framerate uzamčen na 30 snímků za sekundu a rozlišení je přirozeně nižší. Podle řady ohlasů ale vývojáři dohánějí plynulost hry a pocit rychlosti šikovnou prací s efekty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama