Uncharted 4 se split-screenu nedočká
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uncharted 4 se split-screenu nedočká

Uncharted 4 se split-screenu nedočká

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 9. 2016 15:03 3
Reklama

Vývojáři ze studia Naughty Dog oznámili, že na zvažovanou podporu split-screenu v Uncharted 4: A Thief's End nakonec nedojde. V květnu přitom naznačili, že by se jí fanoušci mohli časem dočkat. Tato technická výzva obnášející mnohé překážky ale zřejmě byla nakonec nad jejich síly.

Lead designer Robert Cogburn už tehdy nic fanouškům nesliboval závazně. Autoři od počátku upozorňovali férově hráče, že s ohledem na četné problémy si není studio Naughty Dog stoprocentně jisté, že tuto ambici někdy dokáže naplnit. Už proto se o hře na rozdělené obrazovce nezmiňoval ani jízdní řád DLC. I tak je to samozřejmě škoda, protože se Cogburn nechal slyšet, že vývojáři jsou velkými fanoušky gaučového multiplayeru.

Nyní ve streamu komunitní manažer Scott Lowe definitivně rozptýlil naše naděje s tím, že autoři vážně o hře na rozdělené obrazovce uvažovali, ale nakonec se namísto toho rozhodli zaměřit na tvorbu nového obsahu. Do tohoto výčtu patří i nová mapa Village původně z Uncharted 2, nový mód Bounty Hunter či další zbraně a boostery oznámené tento týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama