Rocket League vás zve pod hladinu moří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League vás zve pod hladinu moří

Rocket League vás zve pod hladinu moří

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 9. 2016 15:48
Reklama

Následující aktualizace pro Rocket League bude opět šířená zdarma a přinese dosud netušenou hloubku. Do hry totiž přibude nová aréna jménem AquaDome a ta vezme soutěživé hráče pod hladinu oceánu podobně, jako je tomu v sérii Bioshock.

Podobnost se zmíněnou sérií her je však prý čistě náhodná, zjevnou inspiraci autorům ale rozhodně upřít nelze a své o tom vypovídá i čerstvý trailer. Ten sice doprovází moderní elektronická hudba, výtvarný styl arény i použitý font však hovoří jasně – kdyby se v Rapture náhodou pořádaly ztřeštěné závody raketovými pohony poháněných vozidel, vypadaly by asi takto.

Nová aréna se do hry tedy dostane zdarma, za úplatu už ale bude k dispozici dvojice nových vozidel / plavidel. Ta nesou jména Proteus a Triton a novou mapu nedoprovázejí náhodou – obě jsou stylizovaná do formy předělaných drobných ponorek a každé bude k dispozici za v přepočtu zhruba 55 korun.

Psyonix chlubí dalšími úspěchy v počtu hrajících hráčů – těch prý již do hry naskočilo na 21 milionů.

To prý navíc nebude vše a říjen toho do hry údajně přinese ještě daleko více. Na další detaily si však musíme ještě počkat. Nicméně vedle toho se Psyonix chlubí dalšími úspěchy v počtu hrajících hráčů – těch prý již do hry naskočilo na 21 milionů. Prodeje jsou však díky různým akcím (například kvůli tomu, že hra byla v rámci služby PS+ šířena zcela zdarma) pouze třetinové. I to je ale na nezávislý tým a na opětovný pokus oživit již jednou pokoušený recept rozhodně solidní výsledek.

A konečně poslední novinkou týkající se Rocket League je fakt, že se tato závodně-sportovní arkáda může dočkat i patche pro PS4 Pro. Tedy možná – jistého dle slov viceprezidenta týmu Psyonix zatím není nic, stejně tak ale tým ještě nic nevylučuje a možnosti vylepšení hry prý ve studiu aktivně zkoumají. Zvážit je prý ale třeba celá řada faktorů, mezi něž patří například nejen technické požadavky hardwaru i hry, ale dokonce i názor komunity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama