Zkuste betu Battlefield i vy, dnes už můžete
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste betu Battlefield i vy, dnes už můžete

Zkuste betu Battlefield i vy, dnes už můžete

David Plecháček

David Plecháček

31. 8. 2016 12:57 12
Reklama

Včera pro Insidery, dnes už pro všechny. Battlefield 1 si prožívá svůj debut v otevřené betaverzi, a zapojit se můžete i vy. Otevřená betaverze zve každého bez rozdílu toho, zda máte PC, PlayStation 4 nebo Xbox One.

Připomínáme, že jedinou mapou bude Sinajská poušť a to pro oba dva módy - Conquest i Rush. Kromě pohledů do písečných dálav si užijete i novinku v sérii v podobě rychlých a agilních koní, ale i hromadu prvoválečných vozidel, letadla nebo obrněný vlak.

K samotnému hraní potřebujete na PC účet na Originu a na Xboxu pro změnu zaplacené členství ve službě Gold - na PlayStationu PS Plus netřeba. Na svém disku budete potřebovat přes 6 GB. Servery by se měly vypnout 8. září. Progres, který do té doby zaznamenáte, se v plné hře nikterak neprojeví.

Vzhledem k tomu že se jedná o betaverzi počítejte s chybkami, případně s nedostupnými servery - zatím se nepodařilo připojit ani nám z redakce na PS4. Jedním ze známých současných bugů je nemožnost levelovat a tím odemykat nové a nové vybavení, ale v průběhu týdne budou vývojáři z DICE pracovat na množství patchů, které by hru měly spravovat. Plná hra vychází téměř za dva měsíce, konkrétně 21. října. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama