Konami oznamuje kompletní edici MGS V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami oznamuje kompletní edici MGS V

Konami oznamuje kompletní edici MGS V

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 8. 2016 06:49
Reklama

Za pár dní tomu bude rok od vydání Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Hra, která se stala labutí písní spolupráce Konami s Hideo Kodžimou, posbírala u nás i ve světě velmi pozitivní hodnocení a její název se skloňoval v nejedné anketě o hru roku, tu naši nevyjímaje. Pokud vám ovšem tento titul dosud unikal, dostanete ideální možnost to napravit.

Společnost Konami totiž dnes oznámila vydání Metal Gear Solid V: The Definititive Experience, tedy balíčku, který přinese kompletní zážitek z dost možná posledního tradičního Metal Gearu. V rámci Definitive Experience dostanete prolog s názvem Ground Zeroes, který tvoří most mezi starším dílem MGS: Peace Walker a právě pátým číslovaným dílem. Hlavním bodem kolekce je samozřejmě samotné pokračování The Phantom Pain, nechybí ovšem ani multiplayerový element ve formě Metal Gear Online. Zároveň bude Definitive Experience obsahovat všechna placená DLC pro Ground Zeroes, The Phantom Pain i Metal Gear Online. Je jich ovšem tolik, že se na jejich seznam raději podívejte v naší galerii. Toužebně očekávaná třetí kapitola hry však bohužel chybí.

Metal Gear Solid V: The Definitive Experience vyjde v Evropě 13. října a cena pro konzolovou verzi je stanovena na 49,99 dolarů, tedy v přepočtu okolo 1200 korun. Cena PC verze zatím není známa. Připomeňme, že vydání prologu Ground Zeroes ve své době provázela značná kontroverze a mnoho hráčů Konami i Kodžimu nařklo z prodeje placené demoverze. Na druhou stranu však zdánlivě krátká ochutnávka nabízela dost komplexní hratelnost a mnoho způsobů, jak se s daným úkolem vypořádat.Konami jakoby se v poslední době snažilo opětovně vzbudit zájem o značku Metal Gear. Vydání Definitive Experience je vedle oznámení Metal Gear Survive již druhým signálem, že se slavným jménem nadále počítají. Fanoušci by si však zřejmě přeci jen přáli trochu jiný přístup.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama