Halo 5: Forge vyjde na PC už v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo 5: Forge vyjde na PC už v září

Halo 5: Forge vyjde na PC už v září

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 8. 2016 08:33
Reklama

Microsoft prostřednictvím webu Xbox Wire oznámil, že editor Halo 5: Forge vyjde na PC už 8. září. K dispozici bude pro Windows 10 a stáhnout si jej budou moci uživatelé zdarma ve Windows Storu.

Halo 5: Forge pro PC představil redmondský gigant už v květnu. Všem kreativním hráčům dá do rukou plnohodnotné nástroje z Xboxu One, které navíc půjde ovládat myší a klávesnicí. Díky tomu slibuje Microsoft, že práce a manipulace s různými objekty bude ještě preciznější a pohodlnější.

PC verze se navíc pyšní podporou rozlišení až 4K a schopností přímo ve Windows uspořádat zápas, a otestovat tak výsledek svého snažení v multiplayeru až pro 16 hráčů. Tvořiví fanoušci budou mít navíc přístup k projektům ostatních hráčů, ať už vznikly na PC či Xboxu One. Po vzoru Projectu Spark je budou moci modifikovat a dále vylepšovat.

Ve stejný den pak vývojáři ze studia 343 Industries uvolní i další bezplatné DLC pro Halo 5: Guardians - už deváté. Rozšíření nazvané Anvil’s Legacy do hry přidá nejen vylepšení pro Forge na konzolích, tak aby byl kompatibilní s PC verzí, ale také dvě nové mapy nebo tři nové zbraně. Nové mapy pro módy Arena a Warzone se jmenují Mercy, respektive Temple.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama