Forza Motorsport 6 bude o víkendu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forza Motorsport 6 bude o víkendu zdarma

Forza Motorsport 6 bude o víkendu zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 8. 2016 13:50 8
Reklama

Uživatelům na Redditu se podařilo vypátrat a serverům VideoGamer.com a GameSpot později víceméně potvrdit, že Microsoft o víkendu umožní hráčům na Xboxu One vyzkoušet závodní hru Forza Motorsport 6.

AKTUALIZACE

Vývojáři z Turn 10 Studios potvrdili, že předplatitelé Xbox Live Gold se mohou těšit na závody Forza Motorsport 6 zdarma. Akce má začít dokonce už dnes a potrvá až do neděle 28. srpna. Titul bude zcela kompletní a testovat jej budete moci bez jakýchkoli omezení.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Forza se objeví v programu Free Play Day, kam byly už dříve zařazeny hry jako Halo 5: Guardians, NBA 2K16, Madden NFL 16, Sunset Overdrive, Rainbow Six Siege nebo Rocket League. K tomu, abyste si mohli takovou hru ve vymezené době zkusit, je třeba mít aktivní předplatné Xbox Live Gold.

Na oficiální potvrzení od Microsoftu stále čekáme, ale většina médií se shoduje, že nadcházející sobota a neděle se na Xboxu One ponese ve znamení rychlých kol. Pokud vás hra zaujme, můžete po uplynutí zkušební lhůty pokračovat ve hře tam, kde jste přestali, stačí jen zaplatit příslušný obnos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama