V Mafii zazní přes 100 dobových hitů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Mafii zazní přes 100 dobových hitů

V Mafii zazní přes 100 dobových hitů

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 8. 2016 15:20 5
Reklama

Soundtrack vždy patřil k tomu nejlepšímu na sérii Mafia. Pokud ale v nějakém ohledu může bez problému třetí díl překonat dva předchozí už nyní, pak je je to díky nabídce licencovaných dobových skladeb. Ta je totiž jednoduše ohromující.

Ve hře zazní více než sto písní od nejslavnějších hvězd šedesátých let. Zaposloucháte se do hitů od The Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, Marvina Gaye, Arethy Franklin, The Animals, Cream, Jefferson Airplane, Johnnyho Cashe, Otise Reddinga, The Temptations, Jamese Browna, Elvise a mnoha a mnoha dalších. Kompletní výčet interpretů a jejich skladeb najdete na oficiálním webu. Naladit se na oblíbenou melodii by vám tak nemělo dělat problém, ať už holdujete rock 'n' rollu, klasickému rocku, blues, soulu a nebo třeba country.

Vývojáři dobře ví, že hudba definovala šedesátá léta v USA stejně zásadním způsobem jako třeba válka ve Vietnamu nebo boj proti rasové segregaci. Hangar 13 se však nespoléhají jen na licencované písně, skladatelé Jesse Harlin a Jim Bonney dostali na starost původní orchestrální soundtrack, který hráč uslyší během přestřelek a v cut scénách. Ten si můžete už nyní zakoupit třeba na iTunes, Amazonu a Google Play. Album obsahuje 26 skladeb a součástí sběratelské edice hry bude i vinylová edice.

Pokud jde o zmíněné skladatele, Jesse Harlin má na kontě hudbu ke hrám Star Wars: The Force Unleashed, Star Wars: Republic Commando či Star Wars: The Old Republic. Jim Bonney zase zkomponoval doprovod k titulům Mortal Kombat: Armageddon a BioShock Infinite. V této souvislosti rozhodně stojí za zmínku, že vynikají původní soundtracky k prvním dvěma dílům mají na svědomí Vladimir Šimůnek, respektive Matúš Široký a Adam Kuruc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama