Lara proti hordám zombií v novém DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lara proti hordám zombií v novém DLC

Lara proti hordám zombií v novém DLC

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 8. 2016 10:12 7
Reklama

Téměř rok po vydání na Xbox One, Xbox 360 a PC se Rise of the Tomb Raider podívá i na PlayStation 4. Sequel k restartu série z roku 2013 by na nové konzoli měl vyjít v kompletní podobě včetně všech DLC. Zkrátka ale nepřijdou ani majitelé season passu na Xbox One a PC. V říjnu totiž vychází nový přídavek.

DLC s názvem Blood Ties se již nyní představuje v traileru. Ten má dost ponurou atmosféru a Lara se v něm vydává prozkoumat staré sídlo Croftů, aby objevila tajemství svého rodu. Kromě příběhové části, která bude, doufejme, trochu bohatší, než tomu bylo v případě dobrodružství s Babou Jagou, přinese přídavek i zcela nový režim Lara’s Nightmare. Ten bude variací na klasickou hordu a Lara v něm popasuje se zástupy masachtivých zombíků.

Pokud si hru koupíte na PlayStation 4, bude DLC již součástí kompletního balení. Kromě něj v krabičce naleznete i všechna ostatní DLC, nové exkluzivní kostýmy a také režim Extreme Survivor, který by měl vaše hráčské schopnosti prověřit na maximum. Hra znovu vychází 11. října, pokud se vám tedy po půvabné archeoložce stýská, nemusíte si již zoufat příliš douho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama