Hellblade se chlubí revoluční technologií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hellblade se chlubí revoluční technologií

Hellblade se chlubí revoluční technologií

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 7. 2016 14:10 13
Reklama

O akčním dobrodružství Hellblade: Senua’s Sacrifice toho zatím moc nevíme. Vývojáři ze studia Ninja Theory se zatím pochlubili jen střípky, které naznačují, že půjde o brutální příběh z keltské mytologie, který vás provede šílenou myslí hlavní hrdinky.

Hru její tvůrci označují za nezávislý AAA titul, protože je vyvíjen a bude i vydán bez pomoci velkých publisherů, avšak stále s prvotřídními produkčními hodnotami. Těmi se ostatně autoři rádi chlubí a nejinak je tomu i v novém videu. To ukazuje technologii, kterou vyvinuli ve spolupráci s Epic a která má pomoci převádět motion capture do hry tak rychle, jak to jen jde.

Na konferenci Siggraph 2016 autoři dokonce ukázali technologii přímo v pohybu. Živé demo na pódiu doplnili o scénu, kterou pořídili před pouhými několika minutami. Na záznam se můžete podívat na konci článku. Určitě si jej nenechte ujít. Prozatím nevíme, kdy se hra podívá na pulty obchodů. Chystá se na PlayStation 4 a PC a některé zdroje uvádějí, že by mohla přijít už v letošním roce.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama