Nové video představuje postavy Watch Dogs 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video představuje postavy Watch Dogs 2

Nové video představuje postavy Watch Dogs 2

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 7. 2016 08:17
Reklama

Jestli se Aidanu Piercovi, hrdinovi prvního dílu Watch Dogs, vyčítala přílišná upjatost, nezajímavost a obecná nesympatičnost, u protagonisty pokračování bude hodnocení charakteru ještě náročnější. Mladý hacker/model/parkourista Marcus totiž vzbuzuje celé spektrum emocí. V novém videu se nám jej Ubisoft snaží podrobně představit.

Marcus se zaplete s nechvalně proslulou skupinou DedSec a skrze ní si začne plnit své představy postpubertálního aktivisty o ideálním světě. Ve videu se o ně vývojáři rozplývají jako o zázračném dítěti, které se samo naučilo programovat, zároveň je ale velmi vášnivý a miluje zábavu, je zkrátka „zatraceně hustej“. Vadí mu ale všechny ty nálepky, které na něj společnost umístila kvůli tomu, kde se narodil a z jaké rodiny pochází. Začíná tedy bojovat proti systému, protože nejraději ze všeho má spravedlnost. Móda je až na druhém místě.

Samozřejmě, sám by toho příliš nezmohl, takže si musí najít skupinu kamarádů, kteří o světě smýšlejí podobným způsobem. Buňka DedSecu v San Franciscu je podle vývojářů unikátní svou rozmanitostí. První ze společníků se jmenuje Wrench, je nadaným mechanikem a připravuje pro partu různá technická udělátka. Má moc rád výbušniny, a když chcete něco vyhodit do vzduchu, jděte za ním.

Další postavou je Sitara, rebelka, která je velmi cílevědomou, emancipovanou a silnou ženou. Kromě toho je ale hlavně umělkyní, která chce změnit svět skrz svou tvorbu. Posledním dílkem týmu zachránců svobody je Josh, tichý mladík, který ale umí v pravou chvíli říct to podstatné. Je mozkem celé operace a rozlouskne jakýkoli složitý technický oříšek.

Autoři hry tvrdí, že v průběhu hry budeme moci sledovat vývoj celé skupiny. Jsou to dobří lidé a nechtějí zničit společnost. Jsou jen zvědaví a chtějí udělat ze světa lepší místo k životu. Jejich vztahy budou hnacím motorem příběhu a hlavní hrdina bude středobodem, který do misí přinese spoustu radosti a vášně. Marcus je totiž zosobněním zábavného aspektu hackerské kultury, ať už tím tvůrci myslí cokoli.

Líbí se vám cesta, na kterou se pokračování Watch Dogs vydalo, nebo se vám po zhlédnutí následujících záběrů začalo stýskat po Aidanovi v baloňáku? Podělte se s námi v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama