Nové stretch goals v kampani System Shock
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové stretch goals v kampani System Shock

Nové stretch goals v kampani System Shock

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 7. 2016 12:13 4
Reklama

Remake System Shocku už na Kickstarteru dobíhá do cílové rovinky. Do ukončení kampaně zbývá něco málo přes třicet hodin a autoři se nyní na poslední chvíli vytasili s poslední skupinkou stretch goals. Přimějí vás přispět?

Vybraná částka se nyní pohybuje kolem 1 242 000 dolarů, autoři tedy úspěšně překonali svůj cíl, stanovený na 900 000 dolarů. Nové cíle, které před hráče staví, nejsou v současném okamžiku rozhodně nedosažitelné. Považte sami.

Pokud se do vypršení lhůty vybere alespoň 1 300 000 dolarů, obdrží hra nové postavy, audio logy a podrobnější příběhové pozadí. V případě, že by přispěvatelé byli ještě o 100 000 dolarů štědřejší, rožšíří se hra o další nové lokace, podlaží vesmírné stanice a nabobtná i zastoupení cyberprostoru.

Autoři naplánovali cíle až ke hranici tří milionů dolarů. Na té by pak hra dostala podporu HTC Vive a Oculus Rift. Zajímavě ale zní i další potenciální vylepšení hry, jako je třeba remixovaný soundtrack, vlastní artbook a komiks nebo orchestrální hudební doprovod. Kompletní sestavu stretch goalů si můžete prohlédnout na přiloženém obrázku.

via GIPHY

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama