Nový fotorealistický mod pro GTA V je tady
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový fotorealistický mod pro GTA V je tady

Nový fotorealistický mod pro GTA V je tady

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 7. 2016 10:02 3
Reklama

Modder s přezdívkou Razed se pochlubil novou modifikací pro Grand Theft Auto V, kterou nazval NaturalVision. Jeho snahou bylo vytáhnout maximum možného z grafiky, kterou se pokusil co nejtěsněji přiblížit realitě.

Jeho modifikace, stejně jako řada podobných projektů, využívá další mody, ale to její uživatele až tak moc trápit nemusí. NaturalVision ve verzi 1.0 si můžete stáhnout z webu GTA5-Mods.com, součástí archivu jsou i podrobné instalační instrukce. Podle prvních ohlasů se zdá, že fanoušci si tento projekt pochvalují.

Jeho autor nicméně všechny případné zájemce upozorňuje, že s modifikací není možné hrát online. Pokud jde o náročnost modu na hardware, Razed píše, že po jeho aplikaci přijdete asi o 10 FPS ve srovnání s čistou hrou.

NaturalVision není zdaleka jediným projektem podobného ražení. Největší naděje fanoušků se momentálně upínají k modifikaci GTA 5 - Redux, která bývá označována za iCEnhancer této generace. I o ní jsme psali už několikrát a její vydání je rovněž na spadnutí. Autor modu Josh Romito slíbil, že se hráči dočkají 26. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama