Nová postava Evolve je jiná než ty ostatní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová postava Evolve je jiná než ty ostatní

Nová postava Evolve je jiná než ty ostatní

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 7. 2016 10:23
Reklama

Sci-fi multiplayerová akce Evolve se doslova mění před očima a po přechodu na F2P se do hry dostává nová postava. Její detailní popis je k dispozici na stránce přímo dedikované aktualizacím hry, podívat se každopádně můžete na nové a svým osobitým způsobem dost ujeté video. To mnohým hráčům jistě dá vzpomenout na výjimečný Blood Dragon.

Magické slovíčko kyber se tak opět jednou stává zaklínadlem večera a představený Electro Griffin, varianta jinak klasické třídy huntera, definici tohoto slova naplňuje na výbornou. Griffin pochází z daleké budoucnosti a nese s sebou několik ujetých prvků, jež jako by vypadly ze sci-fi let osmdesátých. Griffin se tak vrhne na monstra za pomocí ještě celkem nudného lehkého (laserového) samopalu, obočí skeptika už ale jistě dokáže nazdvihnout elektrifikovaná harpuna. A jak ukazuje onen trailer, tak Electro Giffin dokonce může svým spolubojovníkům pomoci monstrum najít a ztížit mu i plížení.

Inu fantazii (tvůrců) se meze zřejmě nekladou a Turtle Rock Studios tak přidali hráčům do vínku velmi zajímavého bijce monster. K tomu se majitelé původní verze hry dostávají automaticky, ten milion dalších si jej pak bude muset ve hře odemknout. Spolu s Griffinem pak do hry zamířila i celá řada optimalizací a vylepšení, jejichž kompletní výčet můžete vidět například na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama